søndag den 11. juli 2010

En uforglemmelig weekend :)

Kæresten og jeg tog afsted til Sjælland fredag eftermiddag. Det var faktisk vores aller første togtur sammen, nogensinde. Og vi har altså været sammen i 2½år, så det var lidt hyggeligt :) - Det var dog ulidelig varmt i togene. Forstår ikke, hvorfor der ingen aircondition er. Det bliver helt lummert, på en varm sommerdag og fyldt med mennesker. Ad! Vi tog hjem til vores fantastiske vennepar, Marie-Louise og Poul..
Fredagen skred langsomt fremad, og så kom lørdagen.. Den store dag for Marie-Louise og Poul. Vi vågnede tidligt med morgenmad og lidt stress. Mødte ind på Københavns Rådhusplads lidt i 10, for at se dem blive viet. Det var hurtigt overstået, men det var dog stadig smukt.

Festen begyndte først kl. 17:00, så vi fik os lige noget frokost, og fik taget en masse billeder I Rosengården. Derefter tog nogen af os tilbage til parrets lejlighed, for at få os endnu et bad, og klæde os pænere på til fest.
Turen hen til festen var noget møg. Vi tog det offentlige og det var møg varmt, især i festtøj.


Brylluppet var rigtig smukt. Borddækningen, vejret, maden, og ikke mindst brudens smukke brudekjole og brudeslør. Og selvfølgelig også gommen i sit fine jakkesæt.. Det hele!
Alt gik som det skulle, og de så rigtig godt ud sammen.
Er så glad på deres vegne. Elsker dem utrolig højt, og ønsker dem alt held og lykke i fremtiden :)

Brudevalsen gik perfekt.. Puha, og alle de taler var også rigtig smukke.
Senere på aften/natten blev buketten kastet. Og gæt hvem der greb den... Jeps, det blev mig, hehe. Man skulle tro, jeg havde øvet mig. :)

Alt i alt var det en perfekt weekend. <3
Den vil altid huskes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar